Autoverkooptraining.nl

Gebruikte Auto Manager

training inkopen gebruikte auto

Laat je niets wijs maken, de handel koop je voor de winst.

Ben jij gebruikte auto manager, used car manager of remarketing verantwoordelijk?

Doe je het goed maar wil je nog beter gebruikte auto’s inkopen? En verkopen?

 Wil jij wel eens een kijkje in de keuken van de autogroothandel nemen?

Wij nemen je mee, op locatie, naar de werkplek van grootschalige auto inkopers. Jij wordt bekend gemaakt met de vaardigheden en kennis van auto-groothandelaren.

Er zijn veel vragen in het gebruikte autoverkoop-vak. Waar en bij wie koop je wat in om de mix weer te optimaliseren? Hoe werkt dat met zelf importeren? Of juist exporteren? Hoe stuur je de verkoop aan zodat het ingekochte courante model niet wordt omgeruild voor een te dure zeepbel? Antwoord op deze en vele andere vragen komt in een dynamische training. Er komen diverse specialisten aan het woord. Zij bieden echt een kijkje in de keuken. Daarom is de trainingslocatie ook bij de autogroothandel IVA in Bleiswijk.  

Gedurende 1 dag wordt samen met de deelnemer een plan opgemaakt om de eigen inkoop effectiever en efficiënter te maken. Van online speuren tot het ontdekken van de addertjes onder het gras. Op de tweede dag en je neemt een gedegen plan van aanpak voor jezelf mee naar de zaak. 

U leert;

• Snel het eigen inkoopnetwerk uit te breiden
• Vooraf kansen bepalen en zwaktes ontdekken
• Online inkopen en fysiek inkopen voor- en nadelen

 

ervaring leer je te stelen

Ga er op uit! Je pikt altijd goede info op.

Deze open training vindt plaats op basis van voldoende inschrijving en een telefonische intake van wensen en verwachtingen. Wilt u weten wanneer er weer een open training plaatsvindt? Schrijf u hier vast in en wij nemen contact met u op.