Autoverkooptraining.nl

Taxeren kan je leren

Heb jij een les in auto taxeren nodig? Of laat jij je niet misleiden?

Stop jij op tijd met het doen van aannames? Te oud? Te slecht? Ongewenst? Incourant? Te duur?

Vergissen in de staat van een auto is altijd duur. Toch komt het voor dat een auto, juist omdat deze incourant lijkt, de moeite van het avontuur waard is.

 auto taxeren Niet alles is wat het lijkt..

Oscar Wilde zei ooit; Velen kennen de prijs, echter weinigen kennen de waarde. Zo kan het ook gaan met auto’s die incourant lijken.

Met een heldere structuur en met de discipline die altijd te volgen voorkom je vergissingen. Iedere klant en ieder inruilaanbod is altijd interessant.

Soms moet je wat verder zoeken om te zien waar de kansen liggen. Juist dat onderdeel maakt het autovak boeiend. En de klanten? Die begrijpen het altijd wanneer jij moeite voor hen doet.

 

Of laat jij je verleiden?

de mooie meid LR

Wat heel courant lijkt, verdient altijd een tweede blik. Gebruik altijd het vier-ogen principe voor dat jij een waarde roept.

Met regelmaat is de auto die ter inruil wordt aangeboden minder als deze op het eerste gezicht lijkt. Geef daarom nooit een waarde-oordeel voor dat je de taxatie helemaal hebt afgemaakt. Dus overleg met collega’s, kijk op het internet en gebruik de taxatietools zorgvuldig.

Blijf bij de les! Iedere week twee uur gericht speuren op auto portals leert je veel van aanbod, prijssetting en jouw kansen.

Twee avonden vol Tips en Tricks.

Met twee avonden tips en tricks van de praktijkprofessional ben je de volgende dag al scherper en succesvoller. De training is gericht op de Structuur van het gesprek, de Discipline om de juiste waarde vast te stellen en de Communicatie met de klant, collega’s en eventuele –interne- afnemer.

Jij leert;
• Frustraties tijdens het inruilgesprek bij uw prospects te vermijden.
• Een heldere aanpak en fysieke houding die aanspreekt.
• Inspecteren en niets vergeten van de staat van een auto.(filmpje!)
• Waardes vaststellen en direct herkennen wat een auto ‘mee’ heeft of wat juist ‘tegen’.

Deze training vindt in-company plaats. Het tarief is € 875,– exclusief BTW per sessie. Bij open inschrijving betaal je € 245,– voor de twee avonden.
Wilt jij weten wanneer er weer een open training plaatsvindt? Deze open training is momenteel volgeboekt, schrijf je vast in en wij zorgen dat je er straks als eerste bij bent.