Autoverkooptraining.nl

Trainingen

dozen-schuiven-2

Een duivels dilemma; Dozen schuiven of duurzame relaties aangaan?

Training? Mensen en bedrijven groeien samen.

Wij laten het niet zover komen dat verkoop alleen het verschuiven van dozen wordt. Dat geldt niet alleen voor de autobranche wat ons betreft. Iedereen en ieder bedrijf kan bij AUTOVERKOOPTRAINING.nl terecht om te groeien in het mooie verkoopvak. En wanneer de medewerkers groeien, dan groeit het bedrijf. Om groei te bereiken gaan wij aan de gang met houding en gedrag. In allerlei praktijksituaties, waardoor de deelnemers direct toepasbare methodes leren. Dat werkt direct positief door in het enthousiasme van klanten en de motivatie van de deelnemers.

Denk jij dat de autoverkopers iets kunnen leren?

Onze opdrachtgevers zijn leasemaatschappijen, auto-importeurs, autohandel en dealerbedrijven. Als individu kan je de open trainingen volgen. Speciaal voor de autoverkoop zijn de onderstaande trainingen ontwikkeld;

Wil jij met het bedrijf een volgende stap zetten? Heb je een onafhankelijk en helder strategie advies nodig?

Wil jij profiteren van de steun van een praktijkcoach op managementniveau?

Is er een hiaat in jouw management team dat je tijdelijk maar wel gedegen wilt dichten?

Coaching van autoverkopers, verkoopleiders en directies is maatwerk dat ons past. Daar staat een team van experts voor klaar. Met ieder een eigen specialiteit. Neem eens contact met ons op over Strategie Advies, Interim Management of Praktijkcoaching.

 

Zit jij niet in de autoverkoop , maar wil jij wel de training volgen?

dozen schuiven in de autobranche

Dozen schuiven put je uit..

Het begrip dozen schuiven kennen we toch overal?

Ieder bedrijf (product of branche) kan bij AUTOVERKOOPTRAINING.nl terecht. De programma’s worden op maat en praktijk aangepast. Dat is de kwaliteit die je mag verwachten. Vaak levert zo’n verfrissende blik prachtige trainingsresultaten. (o.a. Carglass, Computrain, Automatic Choice, ATR en Koppert profiteren al).