Autoverkooptraining.nl

Strategie Advies

Automotive strategie simpel gemaakt; gaan we links of gaan we rechts?

Strategie Advies is navigeren in een veranderende markt

Strategie simpel gemaakt; Gaan we links of gaan we rechts?

We kunnen er kort over zijn; Strategie kan je pas bepalen wanneer je zaken terugbrengt tot de essentie.

Je kunt het best sturen wanneer je een goed dashboard hebt. Dat helpen wij je vaststellen op vrijwel ieder vlak van de automotive business.

Wij staan jou bij op het vlak van jouw team, de marktbenadering en de prestaties op de diverse sleutelposities (KPI’s). Beslissingen neemt jij, wij onderbouwen deze. Strategie die dicht bij jou blijft. Dat geeft de meeste kans op succes.

 

 

 

 

Wil jij dozen schuiven of duurzame relaties aangaan?

Wil jij alle neuzen de richting van klantbeleving op krijgen? Met een leuk, vindingrijk en gedurfd product of dienst? De standaard werkwijze helpt niet meer. Wanneer je wilt stoppen met conservatief te zijn en is  het rode potlood leeg, wij hepen je weer aan ondernemerslust.dilemma in de autoverkoop

 

Worden jouw goede ideeën onder het kleed geveegd?

zoeken naar de focus in de autoverkoop

Waar waren die goede ideeën ook al weer?

Worden al jouw talenten wel gebruikt? En al de talenten van jouw team? Zijn de ideeën wel in daden omgezet? Weet jij soms niet meer waar de focus op moet liggen?

Kortom is er Discipline, Communicatie en Structuur?

Wij helpen jou de ideeën te activeren en tot resultaat te brengen. Met een helder stappenplan dat wij samen opstellen is de kans het grootst dat jij de talenten van jezelf en van het team optimaal gaat benutten.

Ons team van experts bestaat uit louter ondernemers. Bekend en ervaren vaklui uit de automotive branche. Strategie uitstippelen is voor hun als het ware een passie. Dat heeft al vele automotive ondernemers succes gebracht. Zij weten voor welke hete vuren je kan komen te staan in een veranderende markt. Met personeel, met klanten, met leveranciers en met overheden.

Bij ons kunt u rekenen op duidelijkheid vooraf. Tijdspad en kosten zijn dus helder.

Neem gerust contact op of bel Walter Stoof (06 51 607528). Reken dan op een advies dat werkt!

Je stuurt beter met een strategie navigator van www.autoverkooptraining.nl!