Autoverkooptraining.nl

Voor wie?

Wil je dat een autoverkoop training bij een dealerbedrijf direct resultaten oplevert?

Richt jij je op ontwikkelen van competenties, dan volgt het rendement. Op ieder deelvlak van de autoverkoop. Onze trainingen en assessments zijn daarom geen tijdverdrijf. Het verschil wordt gemaakt in de praktisch toepasbare kennis en vaardigheden. Dat is altijd kort, krachtig en onderbouwd met bewezen vakmanschap.

Uniek; Wij willen resultaatverplichtingen aangaan. Kijk bij de trainingen of neem contact op over hoe wij maatwerk voor uw organisatie kunnen leveren.

Het valt niet mee om verkopers te stimuleren meer en betere transacties te doen. Iedere dag brengt nieuwe inzichten, nieuwe acties en nieuwe maatregelen. Hou dan de koers maar eens vast.

Voor nieuwe en bestaande medewerkers: Praktijk Assessments.

Je krijgt van ons direct duidelijk wie past in de gewenste werkwijze. Gedrag is namelijk de voornaamste reden van het wel of niet hebben van succes.

assessment automotive praktijk

 

Samen werken wij uit welke competenties jij verwacht een teamlid. In welke rol dan ook. Het assessment levert direct duidelijkheid waarop moet worden getraind. Manager en medewerker weten met ons rapport op welk gedrag zij elkaar kunnen versterken. Dat levert altijd groot resultaat. Meer info vindt jij hier.

Training voor gebruikte auto managers? Mensen en organisaties groeien samen!

automanager worden?

De manager gebruikte auto’s krijgt het team op één lijn.

De organisatie van de (gebruikte) auto verkoop eist een duizendpoot. De hele dag alert zijn op de juiste taxaties, het opvragen van biedingen, administratie afwikkelen, het correct adverteren vraagt veel van de (gebruikte auto) manager. Daarnaast is het aansturen van een verkoopteam een echt vak.De training is op twee werkdagen en op locatie. Hier lees je er meer over.

inkopen en inruilen van gebruikte auto's

De groei en ontwikkeling van de gebruikte auto manager is noodzaak. Met alle verantwoordelijkheden in deze functie en de snelle veranderingen in de markt ben je niet zomaar de baas.  Speciaal voor het managen van de –gebruikte auto- verkoop brengen wij praktisch toepasbare kennis en vaardigheden. Daar helpen diverse specialisten ons bij. Kijk bij de trainingen of neem contact op over hoe en wanneer u kunt meedoen aan een training die u een stap vooruit helpt.

Training voor autoverkopers? Persoonlijke groei is de drijfveer naar meer succes.

doortastend onderhandelen

Volgens zeggen* zijn er in de toekomst minder autoverkopers nodig. Volgens ons zijn er vooral betere autoverkopers nodig. Personen die de ‘drive’ hebben om te groeien in het verkoopvak.

Training voor Wilt u ook groeien in uw vak? Bij ons bent u aan het juiste adres. Met trainingen of met coaching stimuleren wij in de praktijk dagelijks vele verkopers. Honderden autoverkopers van de merken Volvo, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Peugeot, Mitsubishi en KIA gebruiken onze tips en technieken om effectiever en efficiënter auto’s te verkopen.

Effectief auto verkopen

Meer verkopen, beter verkopen, handiger organiseren, sterker netwerken en effectiever prospecteren zijn zaken die u met onze hulp eenvoudiger zelf bereikt. Kijk bijvoorbeeld eens op de info over de training “Pitchen”. Deze training wordt gekoppeld aan teleprospectie en levert direct afspraken op.

Met onze training “taxeren kan je leren” gaan we niet alleen in op de bovenstaande kennis, maar helpen u vooral met de vaardigheid om bij een inspectie met de berijder of klant er meer uit te halen als wat in de eerste oogopslag bekend is. Volgens een vaste structuur.taxeren kan je leren

Deze training  maakt van iedere kenner een superprofessional. Dat levert direct –financieel- resultaat. Binnen het bedrijf staan ook alle neuzen na de training dezelfde kant op, klanten ervaren dit direct positief.

Training? Retail of wholesale, wij leren u de details waar het om draait!management inzicht en overzicht in de autoverkoop

 

Samen met u ontwikkelen een structuur, discipline en communicatiewerkwijze die past bij uw bedrijf. Vervolgens wordt die bij de medewerkers overgebracht met zeer praktijkgerichte trainingen. Klantgerichte werkwijze van taxeren en aanbieden van gebruikte auto’s wordt door ons onderbouwd en geoefend met instructie video’s, cases en rollenspellen.

Training voor autoinspecteurs? Of veilingmeesters?

Velen weten wat een schade kost, weinigen kennen de waardedaling door schades. taxeren en inspecteren en veilen van auto's

Wanneer u iedere dag één of meer auto’s inspecteert, dan kent u de klappen van de zweep. Helemaal wanneer u die auto’s ook zelf weer verkoopt of veilt. De verborgen gebreken, de veel voorkomende verdoezelde schades en de zwakke punten. Dat is vakmanschap.

Commerciele training buiten de autobranche?

Kijk bij de trainingen of neem contact op over hoe wij maatwerk voor u kunnen leveren.

Nog veel meer info vindt je op de website van RemarketingServices. Daar kan je de tools ontdekken die het auto’s verkopen met meer rendement mogelijk maken.