Autoverkooptraining.nl

Business coach

Schrik jij er ook wel eens van dat jouw “glas” al bijna leeg is?

Een business coach helpt je dat glas weer te vullen. Over coaching is veel te zeggen. Concreet wordt het pas wanneer jij in de praktijk de stappen maakt.

Wil jij een volgende stap in jouw carrière maken?

Onze business coaches kunnen geweldig helpen, maar gaan u niet redden. Dat leren wij u om zelf te doen.

business coach automotive

Business coaching laat je schrikken en dan kansen zien.

Een voorbeeld;
Wij verbeteren jouw leiderschapsgedrag onder het credo; Work Hard, Play Hard, Rest Hard!

Work Hard. 

We roepen het soms zomaar: “Je moet je focussen op jouw werk”. Dat doe je door er voor jezelf een ‘plaatje’ van te maken waar jij wilt zijn over vijf jaar. Letterlijk. Neem de tijd ervoor. Maak een lijstje. Weet waar je energie van krijgt in jouw werk. En weet ook wat je bovenmatig energie kost. Samen ontdekken we door diverse oefeningen waar jouw natuurlijk gedrag ‘zit’. Want dicht bij jouw natuurlijk gedrag functioneer je het best.

Play Hard.

Werk is spel, speel het met overgave.
Maak ook zelf spelregels. Wanneer je de spelregels met je collega’s deelt wordt het werk alleen maar mooier. Bijvoorbeeld met het derde-man spel in de onderhandeling. Ontspan jezelf naast het werk. Bijvoorbeeld door intensief te sporten. Kies iets waar je fysiek sterker van wordt en je de volle concentratie bij moet houden. Dat brengt je in evenwicht.

Rest Hard. 

Wanneer je echt kunt rusten, doe dat dan 100% . Voldoende slaap maakt je nu iedere dag fris en scherp op jouw werk.

Automotive business coach houdt jou een spiegel voor

Je wordt weer blij van wat jij in de spiegel ziet!

Wij gaan u en/of uw team bijstaan in de praktijk. Dat is aandacht die direct tot meetbare resultaten zal leiden. Gegarandeerd. Neem gerust contact op, of bekijk eerst eens van onze gratis coaching sheets.

Het glas? Dat vullen wij weer bij en meer…

Bel gewoon eens voor een afspraak. Op basis van een intake gesprek neem jij het besluit of de coaching bij jou past. Zonder verplichtingen! Bel Walter Stoof op 06 51 607528